Suzuki 2.5 PK Langstaart 4 takt

Home > Aanbiedingen > 2.5 PK Langstaart 4 takt

2-5-3-22-51-2

Van: € 929,=

Nu voor: € 799 ,=

 

 

Wanneer u een bijboot of kleine opblaasboot bezit, is de DF2.5 alles wat u nodig heeft. Het is dan wel de kleinste buitenboordmotor van Suzuki, maar deze 1-cilinder 4-takt buitenboordmotor biedt de prestaties, betrouwbaarheid en voorzieningen waar Suzuki om bekend staat.

Klein in formaat maat groots in prestaties
Met een gewicht van slechts 13 kg is dit de lichtste 1 cilinder 4-takt die Suzuki ooit gebouwd heeft, het is de lichtste watergekoelde buitenboordmotor die er te vinden is, en dat is erg handig wanneer u de motor wilt vervoeren. Met een cilinderinhoud van 68cm3 en een bovenliggende nokkenas levert de DF2.5 meer dan genoeg vermogen voor de meeste opblaasbare boten en dinkeys. Tevens heeft de motor een speciaal systeem voor het aantrekken van de motor waardoor dit een stuk gemakkelijker gaat. Het contactpunt loze ontstekingssysteem zorgt voor een probleemloze ontsteking.

Ergonomisch ontwerp bevordert de gebruiksvriendelijkheid
Een buitenboordmotor die ontworpen is met als uitgangspunt gebruiksvriendelijkheid, is een buitenboordmotor die u meer van uw tijd op het water laat genieten. Door de gashendel te verwerken in de stuurhevel wordt het bedienen van de motor vanuit verschillende zitposities aanzienlijk vergemakkelijkt.

Bijkomend voordeel is de 360 draaicirkel voor het probleemloos manoeuvreren in kleine ruimtes. De loop van de motor is stil en rustig, hij is watergekoeld waardoor de betrouwbaarheid op langere termijn is gewaarborgd. De 1 liter tank die standaard gemonteerd is garandeert een gebruik van een uur bij volle tank. Ook het zelfstellende stuur en gaskabelsysteem samen met het handige oliepeilglas dragen bij aan het gebruiksgemak van de DF2.5.

Nog meer gebruiksgemak
Als u de DF2.5 van de boot afgehaald heeft, is hij licht en gemakkelijk hanteerbaar door de grote handgreep. Deze handgreep is gemonteerd aan de achterkant van de motor waardoor het kantelen van de motor ook gemakkelijker is. U kunt de motor in 4 verschillende posities kantelen afhankelijk van de situatie.

Milieuvriendelijk en zuinig
Suzuki’s 4-takt technologie haalt meer uit een tank benzine dan welke vergelijkbare 2-takt motor dan ook. 4 takt is ook een zeer schone vorm van verbranding, zo schoon dat de DF2.5 met gemak voldoet aan de zeer strenge EPA eisen en een 3 sterren certificering heeft gekregen.

En nu met 6 jaar garantie

Bovenstaande motor is nieuw maar overjarig

het is een langstaart uitvoering met 6 jaar garantie

nu van € 929,=  Voor € 799,=[