Suzuki DF4 DF5 DF6

Home > Boten & Motoren > Motoren > Suzuki > DF4 DF5 DF6

455-26

Prijs: € 1.329,=

DF4AS* € 1.329,=
DF4AL* € 1.329,=

DF5AS*/** € 1.449,=
DF5AL*/** € 1.449,=

DF6AS*/** € 1.549,=
DF6AL*/** € 1.549,=

* Carburateur-modellen.
** Tankset meerprijs € 139,95
S = Kortstaart
L = Langstaart
D = Inclusief externe tankset (12 liter)

Breed inzetbaar
Ook de 1-cilinder buitenboordmotoren van Suzuki geven ongelooflijk veel watersportplezier. Licht van gewicht, maar toch uitermate krachtig. Deze veelzijdige buitenboordmotoren zijn zo ontworpen dat ze perfect geschikt zijn voor elke kleine boot of opblaasboot. Ze bieden geavanceerde 4-takt technologie in draagbare vorm. Waar u ook heen gaat, uw Suzuki 4-takt neemt u zo mee.

Krachtig en compact
Op een kleine boot of opblaasboot past natuurlijk het beste een Suzuki draagbare buitenboordmotor. De DF6, DF5 en DF4 zijn niet alleen krachtig en draagbaar, ze zijn zuinig, schoon en ze zijn gemakkelijk te bedienen.

Geavanceerde 4 tact technologie
De DF6, DF5 en de DF4 worden aangedreven door een 1-cilinder 4-takt met bovenliggende nokkenas en een cilinderinhoud van 138 cm3, de grootste 1-cilinder in deze klasse. Het lichte gewicht gecombineerd met het uitstekende koppel bij het lage en middelste toerengebied zorgen voor een geweldige acceleratie. De digitale condensator ontsteking zorgt voor een exacte ontstekingstiming en is voorzien van een toerentalbegrenzer. Door de reductie van de compressieverhouding tijdens het starten wordt hand starten een peulenschil. Andere kenmerken zijn de speciaal ontworpen stuurstang, die een comfortabele positie in de boot mogelijk maakt en zorgt voor een betere gewichtsverdeling in de boot. Verder is de motor draaibaar over 180 graden, waardoor er optimaal mee te manoeuvreren is. Verder heeft de motor geïntegreerde brandstoftank van 1,5 liter en een grote draagbeugel.

Stil en zuinig
Door het uiterst lage brandstofverbruik kun je met deze draagbare buitenboordmotoren met een tank benzine tot 50% verder varen dan met vergelijkbare 2-takt motoren. Ze voldoen aan de EU 2005 en de 2006 EPA-emissienormen. Bovendien hebben ze van de California Air Resources Board (CARB) 3 sterren ontvangen vanwege de uiterst lage uitlaatgasemissie.