Suzuki DF70 DF90

Home > Boten & Motoren > Motoren > Suzuki > DF70 DF90

df70atl_rc_black_diagonal_from2021my-1-2df-90

Prijs: € 11.499,=

DF70 ATL € 11.499.=
DF90 ATL € 12.499,=
DF90 ATX € 12.799,=

L = Langstaart
T = Power Trim en Tilt
H = Knuppelbesturing
X = Extra lang

Efficiënt
Brandstofverbruik en het milieu hebben bij de ontwikkeling van deze nieuwe generatie Suzuki viertakt buitenboordmotoren voorop gestaan. Dankzij het revolutionaire “Lean Burn Control System” kan het motormanagement onder elke omstandigheid exact de minimaal benodigde hoeveelheid brandstof bepalen, waardoor er met een extreem arm mengsel gevaren kan worden. Deze technologie in combinatie met het multi-point injectiesysteem zorgt ervoor dat de DF70 en DF90 een bijzonder laag verbruik kunnen realiseren, verreweg het laagste in hun klasse! Zoals alle Suzuki buitenboordmotoren met elektronische brandstofinjectie, voldoen ook de DF70 en DF90 aan de strengste Europese emissie-eisen.

Compacte bouw
Om de lichte en compacte bouw mogelijk te maken is een geheel nieuw 1.500cc viercilinder motorblok met dubbele bovenliggende nokkenassen en vier kleppen per cilinder als basis toegepast. Door het gebruik van een “offset” aandrijfas is het zwaartepunt verder naar voren komen te liggen en is een nog compactere bouw mogelijk gemaakt. Ook het gewicht is verder teruggebracht door de toepassing van een lichtgewicht motorbehuizing en staartstuk. De DF90 weegt hierdoor nog maar 155 kg en is daarmee de lichtste viertakt buitenboordmotor in zijn categorie.

Stil en veilig
Een laag geluidsniveau is natuurlijk van groot belang om op het water maximaal te kunnen genieten. De DF70 en DF90 zijn daarom optimaal geïsoleerd voor een zeer laag geluidsniveau. De motoren zijn zelfs zo stil, dat ze met een extra startbeveiliging zijn uitgerust. Dit voorkomt dat de motor gestart kan worden terwijl deze al draait! Suzuki heeft bovendien een traploos instelbare tiltbeveiliging toegevoegd, waardoor de motor niet verder gekanteld kan worden dan tot een vooraf ingesteld punt.