Reacties

Hallo Ed en Jolanda, Vandaag onze nieuwe boot te water gelaten en onze eerste tochtje gemaakt. We zijn echt super blij met de boot en met de motor. We dachten soms dat de motor was uitgevallen zo rustig vaart die. Ook ligt die lekker stabiel en kunnen we lekker samen achterin zitten zonder dat het een speedboot wordt. De radio is top en heeft super geluid. We kunnen misschien wat teleurgesteld zijn van de krassen ( beschadigen) maar we zijn erg tevreden over de rest. Ook dat mag gezegd worden toch!!! Vriendelijke groet Rinus en Ria van Zundert.

Boot ligt bij mijn dochter achter het huis. Ben er erg blij mee! Varen op hoge golven en boot ligt stabiel en dat wou ik ook graag. Een stabielere boot. Met aanleggen en harde wind en windvangen nog wat oefenen. En naar huis varend merkten we dat de motor niet helemaal verticaal stond. Thuis motor helemaal verticaal gehangen. Kussens vind ik prima zo. Bedankt voor de sierkussens en bekerhouder. Het was overmacht en daar heb ik begrip voor. Goed seizoen, Magriet.

We hebben zaterdag onze nieuwe boot gehaald bij Ed en Jolanda van Watersportcentrum Wormer !!! Vooraf had ik mij uiteraard al laten informeren en op het internet gekeken….het moest de Nimarine Heavy Duty 3.90 aluminium deck worden met een nieuwe 20 pk Suzuki ! De boot uiteraard weer besteld in de Wormer want daar kopen we eigenlijk al jaren onze boten vanwege de hulpvaardigheid , service en óók wel belangrijk…het vertrouwde gevoel. Het één en ander moest besteld worden maar binnen twee dagen stond het spul klaar voor ons , écht geweldig ! Op zaterdag alles opgehaald en ondanks dat het al wat later op de middag was en het weer, uiteraard, niet geheel zoals voorspeld, konden we het toch niet laten om de boot te water te laten, het kriebelt tóch . Het opbouwen viel ons eigenlijk wel mee want binnen het halve uur waren wij klaar om de motor te starten. En ik moet zeggen…wat een ervaring..wat een combinatie !! De boot is zoveel meer rigide dan de andere alu decks die wij hebben gehad. De bodem beweegt practisch niet meer waardoor het lijkt of je op een rib boot zit ! Hoe verschrikkelijk makkelijk is het om de boot in plané te krijgen..echt onvoorstelbaar ! Met heel weinig gas is de boot in plané en kan je het gas weer terug brengen tot de helft of zelfs iets minder om in plané te blijven. Mijn vrouw die mijn enthousiasme over varen niet altijd deelt was blij verrast dat het varen in de Heavy Duty zoveel rustiger is dan onze vorige boten en ook dat de moter veel stiller is ! De boot is ontzettend stabiel, óók als je van plaats verwisseld tijdens het varen. De bochten zijn super strak en goed controleerbaar…deze boot is een absolute aanrader en ik kan niet wachten om met de jongens te ravotten op open water …de jongens óók niet !!! Jolanda en Ed bedankt weer voor jullie advies en niet te vergeten jullie schappelijkheid ! Groet Marion en Ed.

Drie weken geleden waren wij opzoek naar een nippel voor onze benzine tank. Wat een mooie zaak en wat een mooie boten. Helaas was ons nippeltje niet op voorraad maar het is toch leuk om bij de boten te kijken. Toen zagen we een schitterende boot de Admiral 475 de luxe. Wow opslag waren we verlieft op deze boot. Maar wat ook erg belangrijk is, is het advies wat wij kregen bij hun. Hele aardige mensen en onder het genot van koffie en….een dropje hebben wij alle in en ouds gehoort over deze pracht boot. En…….. een week later waren wij eigenaar van deze boot. Ook bij het ophalen werd alles uitgelegd en geen vraag was te moeilijk. Super bedrijf hele vriendelijke mensen. Met vriendelijke groet, Rob en Hetty.

Beste Ed. Allereerst mijn oprechte bewondering voor de snelle reactie en super service. Je hebt gelijk dat ik normaal gesproken beter bij je langs kan komen, maar was bang dat ik iets zou forceren. Ik stond wel met het schaamrood op mijn kaken, toen Pim mij liet zien wat er aan de hand was. Dit vergeet ik nooit meer. Kortom super bedankt en ben blij dat we weer heerlijk kunnen varen. Complimenten ook aan Pim, echt een kanjer. Met vriendelijke groet. Ton

Beste medewerkers van Watersportcentrum Wormer. Dank voor alle hulp, onze wensen tegemoet te komen. En ook de bezorging. We zijn erg blij met het bootje en alle accessoires, zodat (zo gauw weer wat beter met mij gaat) we weer fijn het water op kunnen! Ook bedankt voor het flesje wijn erbij, zullen we tzt ook eens een glaasje van drinken. Vriendelijke groet. Bernhard en Wilma.

Langs deze weg willen wij jullie nog hartelijk bedanken voor de prima service die jullie geleverd hebben bij onze Alumacraft 1436 LT. De stuurconsole die jullie vorig jaar geplaatst hadden was deels los geraakt en jullie hebben deze kosteloos gerepareerd. Tevens hebben jullie nieuwe bougies in motor gedaan. Top service! We zijn jullie erg dankbaar. Dit bericht had ik al eerder willen sturen voor jullie website, maar ik weet eerlijk gezegd niet hoe ik zoiets plaats…??? In ieder geval zijn wij super blij met de service en varen weer tevreden rond! Vriendelijke groet, Ben & Marijke. Westzaan

Hallo Ed en Jolanda, Wij zijn heel blij met onze boot Admiral 490. Ook de service en behulpzaamheid waren dik in orde. Heerlijk het zonnedak. Helemaal top. Genieten dus. M.vr.gr. Joke en Wim.

Ed, hij draait (loopt) nog steeds als een zonnetje. Al heeft Chum in 9 vaarmaanden meer dan 412 echte vaaruren met haar Suzuki DF25a (juli 2014) afgelegd. De 3 cilinder Suz. heeft nog geen ‘klap’ verkeerd gegeven en haar schipper op geen enkele wijze in de steek gelaten of teleur gesteld. Het enige dat Suzuki voor haar DF25a nog zou moeten doen is dat model ook binnenkort uit te rusten met de Power Trim § Tilt functie ipv de handmatige! Met vriendelijke groet, Ron.

Beste Ed. Dankzij jouw prima informatievoorziening/serviceverlening was ik in staat om de aandrijving te repareren van suzuki 2,5pk. De breekpen was te sterk gebleken voor de achterliggende techniek en had interne schade veroorzaakt aan de aandrijfas enz. Motor was toen onbruikbaar helaas. Met de manual/nieuwe onderdelen erbij heb ik de motor in Griekenland weer aan de praat gekregen en kan ik weer verder varen in de Griekse archipel met onze dinghy. Groeten en nogmaals dank, Koos.

Hoi Ed, Inmiddels hebben we een weekend ervaring met de 17”schroef aan onze Optimax 115. Zaterdag heb ik met Ans een tocht gevaren in Friesland. Het viel direct op dat de boot echt veel sneller uit het water komt. Het toerental dat met de 19”schroef op 5000 /min bleef steken, liep nu op tot boven de 5700. Het toerental ging er zelfs over want we kregen een aantal keren een piep-signaal. Volgens mij zaten we dan ruim over de 5800 /min. Ik had echter niet de indruk dat de motor in de begrenzer ging. In ons geval is de toename van het toerental dus wel iets meer dan de vuistregel van 300 per inch. Met weinig mensen in de boot moeten we dus maar niet helemaal vol gas varen, gewoon een kwestie van even wennen. De top snelheid ligt waarschijnlijk iets lager dan in de oude situatie, maar dit is zeker niet veel. Het wordt vrijwel geheel gecompenseerd door de toename van het toerental. Als ik eerder alleen in de boot was kon ik net de 60 km/h aantikken. Nu kwamen we met zijn zessen nog op 54 km/h. Nog niet weer met 1 persoon in de boot geprobeerd. Met twee personen lag het in ieder geval nog boven de 55 km/h. Dit is prima, heb ik helemaal geen moeite mee, het is voor ons veel belangrijker dat we vlotter kunnen optrekken en snel kunnen starten met (mono-) skiën e.d. Naast het varen van tochten houden we er graag van om regelmatig (en tijdens de vakantie ook veel uren) te skiën, boarden etc. Zondag hebben we in de in de kop van Overijssel gevaren. Zes volassen personen in de boot. Helaas bij de trailerhelling stenen in het water, direct een aardige beschadiging op 1 van de bladen opgelopen. Gelukkig niet zo erg dat er trillingen of i.d. zijn ontstaan. Ik heb dit inmiddels vrijwel helemaal kunnen herstellen qua vorm en met een spuitbusje mat-zwarte verf was het ook vrijwel onzichtbaar te maken. Het bleek zondag zelfs mogelijk om één skiër best snel uit het water te trekken terwijl er nog 5 personen in de boot waren. Dat is een groot verschil met de ervaringen die we tijdens de vakantie in Italië opgedaan hebben. Daar was het vrijwel niet mogelijk een mono-skiër uit het water te trekken, ik ben er zeker van dat dit met deze schroef probleemloos zal gaan lukken. Opnieuw tevreden over de prestatie dus. Nogmaals, voor ons is het een prima stap. Dank voor je advies. Ik hoop dat je iets hebt aan de bovenstaande gegevens, misschien voegt het iets toe aan je kennis, anders is het in ieder geval een bevestiging van iets wat je al (lang) wist J. Met vriendelijke Twentse groet.

Hoi Ed en Jolanda. Bedankt voor de spontane “ontvangst” vorige week woensdag en donderdag bij ons bezoek aan Sail Amsterdam. We hebben een paar mooie dagen gehad bij een geweldig evenement. Het was echt genieten. Dat we de boot bij jullie te water konden laten en aan de steiger konden stallen (en de trailer zelfs veilig achter het hek) was een hele mooie oplossing voor ons. We hadden niet eerder in het “westen” gevaren en wisten dus ook niet wat we allemaal konden verwachten. Al met al zeker voor herhaling vatbaar, ook als er geen Sail in Amsterdam is. Jullie zitten in een mooi vaargebied! De bestelde schroef is gisteren bij ons afgeleverd. Naar verwachting wordt het nog weer een mooi weekend dus gaan we vast wel even proberen wat het effect is van de wijziging van 19” naar 17/ Nogmaals dank & hartelijke groeten Martin

Goedemorgen. Wij willen u danken voor de zeer nette afwikkeling met uw inname van de rubberboot. Tot ziens, met vriendelijke groet, Saskia en Martin uit Almere.

Beste Ed. Je bent een topper. +/- 12 jaar geleden kwam ik voor het eerst bij je. Je was net voor jezelf begonnen en ik zocht iemand die de tijd en moeite nam om mij advies te geven om een buitenboord motor te kopen nadat die van mij het niet meer deed. Je nam erg veel tijd voor me, was geduldig en vriendelijk en ik kocht een mooie Yamaha 6 pk 2 takt van je. Nu zoveel jaren later ben je nog steeds zo vriendelijk, geduldig en gul. Je gaf me laatst zelfs een gratis slot nadat mijn bootje los gesneden was van de wal. Zelfs mijn motor repareer je en je collega’s meerdere malen achter elkaar nog met veel geduld terwijl jullie vast veel grotere dingen te doen hebben. Kortom je bent na al die jaren nog steeds het zelfde, een topper en ik raad je dan ook bij iedereen van harte aan!! Hartelijke groet van Daniel uit Amsterdam

Hoi hoi, Wat gaaf!! Jullie zijn toppers dat dit allemaal zo snel geregeld is. We kunnen echt niet wachten om ermee te gaan varen J. Kom maar op met die zon. Groetjes, Miranda

Beste Ed. Afgelopen vrijdag een eerste rondje gevaren door Haarlem. Ging prima en de transportwielen zijn voor ons een uitkomst. Nog bedankt voor de levering en een mooi watersportseizoen gewenst. Met vriendelijke groet, Ronald

Nadat we afgelopen vrijdag de boot bij jullie hadden opgehaald, hebben we een heel mooi, maar ook fris tochtje gevaren richting De Rijp. Technisch was alles perfect voor elkaar. Motortje liep als een zonnetje. Ook de opbouw en accessoires waren netjes gemonteerd. De buiskap en dekkleed zagen er heel goed uit en het paste allemaal netjes. Het enige dat ik mis, is een sleutel van het motorslot. Daar zal ongetwijfeld wel een reden voor zijn, maar laat even weten hoe dat werkt. Bedankt voor de wijze waarop de boot werd geleverd en zeker een hele grote pluim voor het monteren van de DF9.9B motor. Jullie weten in ieder geval dat klantvriendelijkheid en service zullen leiden tot een goede naam van Watersportcentrum Wormer !!! Nogmaals complimenten daarvoor. Zal dit zeker aan mede watersportliefhebbers ook zo overbrengen. Graag nog een reactie op het ontbreken van de sleutels van het motorslot. Met vriendelijke groet. Martin.

Iedereen die een boot heeft en daarmee vist weet hoe belangrijk die voor je is. Helaas vrijdag door ijs flink schade opgelopen…Wat was ik blij met Ed van Watersportcentrum Wormer ( Suzuki dealer ) die direct op zaterdag klaarstond om de motor te maken. Ook de boot had flink averij opgelopen… Een grote scheur rechtsachter in mijn mooie Boston Whaler….. Gelukkig vond ik polyesterkunstenaar Jimmy Ike van Ike Watersport ( Uitgeest ) bereid om in zijn vrije tijd me direct te helpen. In 2,5 uur had hij het helemaal voor elkaar….dit noem ik nu service van beide mannen!!!! Zie foto’s hieronder. Pim.

Een nieuwe Suzuki buitenboordmotor. voor Stichting de Natureluur Zij hebben gekozen voor de 20 PK EFI uitvoering, zij zijn er erg content mee, de motor is veel stiller, zuiniger en reageert veel. Zie foto hieronder.

Beste Ed. Nadat ik wat vergelijkend onderzoek had gedaan op diverse sites van buitenboordmotor leveranciers, kwam ik terecht bij jouw bedrijf Watersportcentrum Wormer. Wat mij gelijk al opviel was de positieve klantenreviews die er op de site stonden. Na wat per mail gecommuniceerd te hebben over een tweetal motoren, toch maar even met mijn vrouw en 2 zoons in de auto gestapt. En niets teveel gezegd Ed. Je bent een toffe, eerlijke kerel die gewoon zegt waar het op staat en prima informatie geeft over de diverse motoren, de voor en nadelen uitlegt en welke wij in dit geval het beste konden nemen omdat het onze eerste motor is. De keuze is uiteindelijk gevallen op een 6 PK Suzuki die als showroommodel door jou al een weekje was gebruikt. Erg leuk dat je na twee weken nog even vroeg hoe hij beviel en helemaal super dat je mij hebt geholpen met een klein lekje in mijn rubberboot. De lijm die ik van je kreeg was top en het lek is inmiddels weer super gedicht. Hierbij even een foto toen wij de motor de eerste keer probeerde op een Aluminium Jon. Aan de tevreden blik te zien is dit een goede koop geweest. Met twee man komt hij heel gauw in plané en de jongens en hun vrienden waren heel enthousiast over de motor. Wat vooral opviel is het feit dat hij zo stil was en er nauwelijks trillingen aanwezig waren in de stuurknuppel, ook vol gas. Ed, wij zijn enorm tevreden over je advies en service en zijn blij dat wij voor jou als leverancier gekozen hebben. Hartelijke groet van Karel, Kiki, Magnus en Quint uit Heiloo.

Hallo Ed. Ik wou je nog even bedanken voor de geweldige service, bootje te water gelaten, de motor loopt als een zonnetje, alleen waren de weergoden mij niet gunstig gestemd. Vanaf het moment dat ik in de boot stapte tot het moment dat ik thuis was heeft het aan 1 stuk door keihard geregend, was dus zeiknat. De boot ligt nu aan de ketting in de gracht, ik moet nu nog even door krijgen hoe ik het afdekzeil er zo goed mogelijk op krijg, maar dat doe ik wel als het wat droger is. Nogmaals bedankt!! Met vriendelijke groet, Roland.

Hallo Ed. Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe Suzuki DF 9.9 motor die jullie voor mij op mijn boot hebben gemonteerd !Op de eerste vaardag met de nieuwe motor naar de Rijp gevaren en terug naar Wormerveer gevaren,onderweg twee keer een probleem met gas palletje in de motor ging los,gebeld naar jullie en binnen korte tijd kwam er iemand langs om het probleem te verhelpen, prima service ! Ik heb al een paar tochtjes gemaakt naar Graft de Rijp, motor loopt erg mooi rustig en stil, ik heb er veel plezier van ! Nogmaals mijn hartelijk dank voor de goede service en gastvrijheid ! Vriendelijk groet, Pieter.

Beste Ed en Lieve Jolanda. Waarschijnlijk horen jullie dit vaker maar voor mij persoonlijk is de overgang van Yamaha naar Suzuki en de daarbij door jullie geleverde service een lot uit de loterij geworden. Ik vaarde jarenlang privé en op de grote landelijke viswedstrijden met dat andere grote merk, maar nu ik op aanraden van Ed toch een keer Suzuki moest gaan proberen ben ik daar nog iedere keer als ik de motor start ontzettend blij mee. De motor loopt stiller, veel zuiniger ( mijn 50 pk is bijvoorbeeld zuiniger dan mijn vorige 25 pk van dat andere merk) en vooral ben ik vooruit gegaan op de service. Zowel in de persoonlijke omgang als met de technische ondersteuning heb ik weer het gevoel dat je klant bent en geen nummer. Je neemt tenminste de tijd voor iemand en tot op heden heb ik alleen maar goede ervaringen en die geef ik dan ook graag door aan iedereen die aan een boot of motor wil beginnen. We moeten nog steeds een keertje vissen……..Maar ja, wat in een goed vat zit, dat verzuurt niet. Pim.

Hallo Ed, We zijn zeer tevreden met de nieuwe boot. Hij gaat lekker door het water heen, en vooral mijn vrouw geniet van het zonnedek, zeer geslaagd dus.!Ook het wijntje ging erin als “ketellapper”. Nogmaals dank daarvoor. m.vr.gr. Ron.